Medipoint

Voor de uitleen van hulpmiddelen aan het einde van de zwangerschap, zoals bedverhogers, een po of een losse ruggesteun voor in bed, hebben wij een samenwerking met Medipoint. 

Cicogna Kraamzorg kan voor je regelen dat de gewenste produkten door Medipoint gratis bij jou thuis worden afgeleverd op de door jou aangegeven dag en adres. Hier zijn geen kosten aan verbonden.  Na afloop van de kraamperiode, als de hulpmiddelen niet meer nodig zijn, komt Medipoint de spullen weer kosteloos bij je ophalen. De uitleenartikelen worden voor een periode van maximaal 26 weken vergoed vanuit de basisverzekering. De kosten hiervan vallen buiten het eigen risico.

Het telefoonnummer van Medipoint is 088-1020100. Via dit nummer kun je op de dag van bezorging informeren naar het tijdstip en tevens een afspraak maken als de artikelen weer moeten worden opgehaald. Vul het formulier in voor het bestellen van uitleenartikelen (let bij het invullen van de bedverhogers op dat je voor iedere poot 1 bedverhoger bestelt). Hou bij de bezorgdatum ook rekening met een verwerkingstijd van 2 tot 3 werkdagen.

  • Let op: voor iedere poot 1 bedverhoger!
  • Let op: voor iedere poot 1 bedverhoger!