Onder de naam iMom organiseert Cicogna Kraamzorg al haar extra activiteiten en diensten! Daarvoor hebben we een aparte website. Je vindt daar het volgende:

Webshop

We hebben zoveel kennis op het gebied van borstvoeding en alles wat zich rond de geboorte afspeelt. Daarom hebben we besloten een webshop op te richten. Daar vind je alle producten waar wij zelf ook achter staan. Van mooie zwangerschapslingerie, goede borstkolven tot de meest duurzame kinderwagen!

Naar de shop!

Zwangerschapscursussen 

We organiseren elke maand verschillende zwangerschapscursussen. No-nonsense en eigentijds. Door onze deskundigheid vanuit de kraamzorg ben je verzekerd van de meest actuele informatie én super veel praktijkvoorbeelden. Alle trainsters zijn ook zelf mama.

Bekijk hier ons aanbod en meld je aan!


iMom Club

Geregeld organiseren wij een iMom Club bijeenkomst om andere (bijna) mama’s te ontmoeten en tips en ervaringen uit te wisselen. Even relaxen in een fijne ambiance

Wij hebben ervaren dat je als (bijna) mama van jonge kindjes vaak vragen hebt over van alles wat te maken heeft met babyverzorging,  babyvoeding, slapen, huilen en ga zo maar door. Wat is er dan fijner om met andere (bijna) mama’s tips en ervaringen uit te wisselen.

Tijdens de iMom Club ochtend zijn we zelf ook aanwezig. We hebben jarenlang ervaring via Cicogna Kraamzorg en zijn zelf ook mama.

Hier vind je meer informatie en kun je je aanmelden!