Digitale informatie en extra diensten

 

Digitale informatie

We proberen zoveel mogelijk informatie te digitaliseren. Je vindt hier onze digitale brochures en waardevolle links.


Bereikbaarheid

Tijdens kantoortijden, van 9 uur t/m 17 uur, zijn wij bereikbaar op:

+31 (0)43 450 49 90

(ook buiten kantoortijden kun je contact opnemen via bovenstaand telefoonnummer. Buiten kantoortijden graag alleen contact opnemen voor assistentie bij bevallingen, het melden van een thuiskomst of dringende vragen)

Cicogna Kraamzorg
Oude Rijksweg 32
6271 AA Gulpen

info@cicognakraamzorg.nl


Zwangerschapscursussen 

Onze borstvoedingscoaches geven ongeveer één keer per maand een voorlichtingsavond voor borstvoeding. Kijk hier voor de data en om je aan te melden.


Uitleen hulpmiddelen 

Voor de uitleen van hulpmiddelen aan het einde van de zwangerschap, zoals bedverhogers, een po of een losse ruggesteun voor in bed, kun je terecht bij Duxxie. Nu bestellen, bezorgen wanneer jij wilt. Regel het hier!

Stel dat je erachter komt dat je te weinig bedverhogers hebt besteld of dat je de spullen toch eerder nodig hebt, dan kun je dat via de chatfunctie op de bestelpagina van Duxxie regelen. Je wordt altijd snel geholpen. Ook voor het maken van een ophaalafspraak of eventuele vragen over je hulpmiddelen neem je contact op met Duxxie.


Mailing voor vaders / partners

De aandacht gaat vaak uit naar de zwangere en het aanstaande kind en pas daarna naar jou. Meestal is dat geen probleem. Toch is het fijn als ook jij af en toe rechtstreeks informatie krijgt. Cicogna Kraamzorg werkt samen met het zwangerenportaal. Door een account aan te maken krijg je wekelijks een mail met belangrijke algemene informatie rondom zwanger zijn en lees je wat jou en je partner allemaal te wachten staat per zwangerschapsweek. Voor meer informatie en inschrijven: klik hier