Digitale informatie en extra diensten

Om je zo optimaal mogelijk van dienst te zijn tijdens je zwangerschap en de periode daarna, vind je hier onze digitale informatie / brochures en onze extra diensten:

Downloads

We proberen zoveel mogelijk informatie te digitaliseren. Je vindt hier onze digitale brochures en waardevolle links.


Zwangerschapscursussen imom_logo_transparant

Onder de naam iMom organiseren we zwangerschapscursussen en -voorlichting. Door onze deskundigheid vanuit de kraamzorg ben je verzekerd van de meest actuele informatie én super veel praktijkvoorbeelden. Alle trainsters zijn ook zelf mama.

Bekijk hier het aanbod en meld je aan!


Uitleen hulpmiddelen 

Voor de uitleen van hulpmiddelen aan het einde van de zwangerschap, zoals bedverhogers, een po of een losse ruggesteun voor in bed, hebben wij een samenwerking met Medipoint. Cicogna Kraamzorg kan voor je regelen dat de gewenste produkten door Medipoint gratis bij jou thuis worden afgeleverd op de door jou aangegeven dag en adres. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Regel het hier!


Mailing voor vaders / partners

Speciaal voor aanstaande vaders of partners werkt Cicogna Kraamzorg samen met ‘vadermail’.  De aandacht gaat vaak uit naar de zwangere en het aanstaande kind en pas daarna naar jou. Meestal is dat geen probleem. Toch is het fijn als ook jij af en toe rechtstreeks informatie krijgt. Bijvoorbeeld over wat normaal is, hoe jij kan helpen, wat je kan verwachten en meer. Schrijf je daarom in voor de tweewekelijkse vadermail.

Meer informatie & inschrijven.


Webshop

We hebben zoveel kennis op het gebied van borstvoeding en alles wat zich rond de geboorte afspeelt. Daarom hebben we besloten een webshop op te richten. Daar vind je alle producten waar wij zelf ook achter staan. Van mooie zwangerschapslingerie, goede borstkolven tot de meest duurzame kinderwagen!

Naar de shop!

Webshop iMom