Opleidingsplaatsen kraamzorg

Ben jij een gediplomeerd verzorgende IG die zich wil specialiseren in de kraamzorg? Of heb je geen afgeronde IG opleiding maar toch interesse in de kraamzorg? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Begin 2019 hebben we namelijk een aantal opleidingsplaatsen!

Wij zijn een erkend leerbedrijf. Daardoor heb je bij ons de mogelijkheid om het branche erkende diploma Kraamverzorgende te behalen. Je volgt daarvoor een Branche Erkende Opleiding en het praktijkgedeelte doe je bij ons. Het verkorte traject duurt 7 maanden (incl. beroepspraktijkvorming), afhankelijk van je vooropleiding. Ook het lange traject is bespreekbaar. De opleidingen starten februari / maart 2019.

Nadat je je diploma hebt behaald, ben je verzekerd van een baan en ga je bij ons aan de slag als gediplomeerd kraamverzorgende.

Informatieavond dinsdag 11 december 2018

Ben je enthousiast geworden en wil je graag meer informatie?

Op dinsdagavond 11 december van 19.30 tot 20.30 organiseren we een speciale informatieavond. Hier vertellen we je nog eens in detail hoe het traject eruitziet, wat de toelatingseisen zijn en zo verder. Ook zal een van onze kraamverzorgenden je meer vertellen over het beroep kraamverzorgende. Na afloop is er uitgebreid gelegenheid om vragen te stellen.

  • Datum: dinsdag 11 december 2018
  • Tijd: 19.30-20.30u (start om 19.30u, inloop vanaf 19.15u)
  • Locatie: Kantoor Cicogna Kraamzorg, Oude Rijksweg 32, 6271 AA Gulpen
  • Parkeren: er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid.

Je kunt je tot uiterlijk vrijdag 9 december aanmelden door een mailtje te sturen naar Cindy Coerver (cindy@cicognakraamzorg.nl). Vermeld hierin kort je leeftijd, woonplaats en vooropleiding.