Babycoach

Babycoach Esther Sluijsmans kan je helpen wanneer je vragen hebt over de ontwikkeling van je baby of dreumes. Denk aan vragen over in- en doorslapen, motoriek, voeding, huilen, het herkennen van de signalen van je baby, het verkrijgen van een ritme. Daarnaast kun je haar vragen stellen rondom het (opnieuw) aangaan van het ouderschap.

Esther beantwoordt graag al jouw vragen tijdens de onderstaande Facebook spreekuren.


>> Online spreekuur Facebook

Twee keer in de maand beantwoordt Esther al je vragen tijdens het online spreekuur op onze Facebook pagina. Deze spreekuren zijn gepland op dinsdag- of woensdagavond                             van 20 uur tot 21 uur.

Op een gemakkelijke manier (ook via een PB mocht je dat fijner vinden) kun je je vragen stellen. Vergeet daarom niet om onze Facebook pagina te liken, zodat je de aankondiging niet mist!

De eerste volgende data vind je hieronder:

  • Woensdag 11 december

 

 


Esther Sluijsmans; Babycoach, (baby-) gebarendocent, (pré)logopediste en moeder van 4 dochters.

Als Babycoach kijk en denk ik mee wanneer er vragen zijn over het contact en de communicatie met je baby en zijn ontwikkeling. Maar ook als je vragen hebt over het ouderschap. Want als moeder heb ik ervaren dat iedere baby en kind anders is, anders reageert en ook andere aandacht nodig heeft binnen het gezin. Pas wanneer signalen van een baby begrepen worden door de ouders of opvoeders komt er balans en kun je optimaal genieten van het ouderschap.

Wil je meer weten over mij? neem een kijkje op mijn website: www.babycoaching-esther.nl