Wat telt: jij, de baby en je gezin!

  • We zijn 24/7 bereikbaar. Is de bevalling begonnen? Mogen jullie naar huis uit het ziekenhuis? Je belt ons en wij helpen je verder! Dus sla ons nummer op in je telefoon: 043 – 450 49 90.
  • Lijkt het je fijn dat een kraamverzorgende je coacht en ondersteunt tijdens de bevalling? Onze kraamverzorgenden zijn hiervoor opgeleid. Tijdens het intake-gesprek vertellen we je hier alles over en kun je aangeven of je dat fijn vindt.
  • Wij streven zoveel mogelijk naar één kraamverzorgende gedurende jouw kraamtijd. Dat is waar we ons uiterste best voor doen. Iemand die vertrouwd is voor jou en je gezin.  Onze kraamzorg wordt optimaal afgestemd op jullie persoonlijke wensen. Wij zorgen ervoor dat jij in alle rust kunt herstellen van de bevalling en genieten van je kindje.
  • Onze kraamverzorgende zorgt ervoor dat jullie aan het eind van de kraamperiode alle kennis en praktische tips in huis hebben om met vertrouwen zelf de zorg voor je kindje op je te nemen.
  •  Ook bij thuiskomst uit het ziekenhuis komt de kraamverzorgende naar jullie toe. Als dat nodig is ook ’s avonds en ’s nachts.


Spreekt het bovenstaande je aan, dan nodigen we je van harte uit om contact met ons op te nemen voor meer informatie of direct inschrijven kan natuurlijk ook.