Wat telt: jij, de baby en je gezin!


>> We zijn 24/7 bereikbaar. Is de bevalling begonnen? Mogen jullie naar huis uit het ziekenhuis? Je belt ons en wij helpen je verder! Dus sla op in je telefoon: 043 – 450 49 90. Ook voor vragen na je kraamtijd mag je ons altijd benaderen.

>> Lijkt het je fijn dat een kraamverzorgende je coacht en ondersteunt tijdens de bevalling? Onze kraamverzorgenden zijn hiervoor opgeleid. Tijdens het intake-gesprek vertellen we je hier alles over en kun je aangeven of je dat fijn vindt.

>> Wij streven zoveel mogelijk naar één kraamverzorgende gedurende jouw kraamtijd. Dat is waar we ons uiterste best voor doen. Iemand die vertrouwd is voor jou en je gezin. Zodat je in alle rust kunt herstellen van de bevalling en genieten van je kindje. De kraamverzorgende houdt jullie welzijn in de gaten en legt jullie hele gezin graag in de watten!

>> Ook bij thuiskomst uit het ziekenhuis komt de kraamverzorgende naar jullie toe. Ook ’s avonds en ’s nachts als dit nodig is.


Spreekt het bovenstaande je aan, dan nodigen we je van harte uit om contact met ons op te nemen voor meer informatie of direct inschrijven kan natuurlijk ook.