Wij zorgen voor: empowerment!

De kraamverzorgende van Cicogna beantwoordt al jullie vragen en staat je met raad en daad bij! Stap voor stap geeft ze uitleg en begeleidt ze jullie bij het verzorgen van je kindje. Je krijgt de rust en ondersteuning die je nodig hebt en aan het einde van de kraamweek kun je het zeker allemaal zelf: empowerment!

“Een hele super fijne kraamweek gehad! Erg kundig, betrouwbaar en lief. Het was erg fijn om jou in huis te hebben. Ik vond het spannend om het zonder jou te doen, maar je hebt ons goed “ingewerkt “. Heel erg bedankt!”

“Super fijne kraamweek gehad!! We hadden we een top kraamverzorgster! Ze stond altijd voor ons klaar. Zorgde niet alleen goed voor de kleine, maar ook goed voor mij. Ze nam dan ook alle tijd voor ons en we konden met alle vragen terecht. Ik kan me geen fijnere kraamverzorgster wensen! Dank daarvoor!”

“Dankzij onze lieve kraamhulp kijken wij terug op een hele fijne kraamweek! Professioneel, lief en zorgzaam. Met alle goede tips en adviezen kunnen papa en mama vol vertrouwen gaan genieten van onze ‘blauwe wolk’!”

>> Lees hier meer ervaringen van vrouwen die jou voor gingen.

Spreekt het bovenstaande je aan, dan nodigen we je van harte uit om contact met ons op te nemen voor meer informatie of direct inschrijven kan natuurlijk ook.

Cicogna Kraamzorg in beeld