Vacatuere planner kraamzorg (20 uur)

Creatief – flexibel – inlevingsvermogen – helicopterview

Cicogna Kraamzorg heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Jij bent samen met je collega zorgplanners en de zorgcoördinator de spil in de zorgverlening van Cicogna Kraamzorg. Gezinnen willen een plezierige kraamtijd hebben, goed voorbereid zijn op de komst van hun kindje en ontzorgd worden tijdens deze hectische periode. Jouw drijfveer is de beste zorg te verlenen, door de perfecte match te maken tussen kraamverzorgende en gezin. Interesse in het persoonlijke wel en wee van de kraamverzorgenden, zonder het zakelijke belang uit het oog te verliezen, maken jou een goede zorgplanner. Geboortes laten zich niet plannen. Flexibiliteit, creativiteit, stressbestendigheid en overtuigingskracht zijn daarom een must voor deze uitdagende vacature. Door je persoonlijkheid weet jij collega’s te stimuleren en motiveren, om zo de kraamzorg steeds weer op een hoger niveau te tillen. Jij vindt het prettig om deze spilfunctie een meerwaarde te geven door initiatief te tonen, oplossingsgericht te denken en je niet alleen te laten leiden door de waan van de dag.

Wat vragen wij:

Je vindt het een uitdaging om in een dynamische omgeving, waar geen dag hetzelfde is een zo hoog mogelijke zorgservice te verlenen.  Je hebt ervaring in een werkomgeving met veel telefonische en cliëntcontacten. Je bent accuraat en hebt goede kennis van het Officepakket en goede computervaardigheden.
Zoek jij een betrokken werkomgeving? Dan is Cicogna Kraamzorg wellicht je volgende werkgever.

Wat bieden wij:

Een afwisselende functie waarin gedrevenheid en initiatief wordt gewaardeerd. Een collegiale en informele werksfeer binnen een groeiende kraamzorgorganisatie. Het betreft een parttime functie waarin je 2 dagen per week werkt. De werktijden zijn tussen 09:00 uur en 17:00. Je doet mee in de bereikbaarheidsdiensten op rooster op 2 avonden|nachten per week tussen 17:00 en 09:00 uur. Daarnaast ongeveer 1 keer maand een hele weekenddienst.

  • een passende beloning volgens CAO-VVT, afhankelijk van opleidingsniveau en ervaring
  • goede arbeidsvoorwaarden (CAO VVT);
  • opname in het pensioenfonds PFZW.

Belangstelling?

Solliciteren kan via cindy@cicognakraamzorg.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met mevrouw Cindy Coerver, zorgcoördinator, 043 4504990 (ma-di-do). Graag je reactie vóór 9 februari 2018.