Inschrijven voor borstvoedingsvoorlichting

Onze online borstvoedingsvoorlichting wordt aangeboden via een realtime videoverbinding. Het is een interactieve avond met eerlijke informatie over borstvoeding.

Door de deskundigheid van onze borstvoedingscoaches en lactatiekundige ben je verzekerd van de meest actuele informatie en veel voorbeelden uit de praktijk. Ook voor partners is het zeker aan te raden om deel te nemen aan deze online voorlichting.

Als je definitief bent aangemeld ontvang je uiterlijk 1 dag voorafgaand aan de voorlichting een mail met instructies om in te loggen. Je aanmelding is pas definitief nadat de betaling van het volledige bedrag bij ons binnen is. Vanwege het interactieve karakter van deze bijeenkomst is er een maximaal aantal deelnemers per voorlichting. Wacht dus niet te lang met aanmelden.

Eerstvolgende data online voorlichtingsavond over borstvoeding

  • 27 augustus – 10.30 tot 12.00 uur
  • 8 oktober – 10.30 tot 12.00 uur
  • 19 november – 10.30 tot 12.00 uur
  • 17 december – 10.30 tot 12.00 uur

Inschrijfformulier borstvoedingsvoorlichting

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor het verzenden van informatie rondom de cursus waarvoor u zich heeft aangemeld.
Je telefoonnummer wordt alleen gebruikt om contact op te nemen wanneer er bijzonderheden zijn rondom de cursus.
Kies een datum
Prijs
Kosten: € 15 per persoon – Inschrijving is pas definitief na betaling van het volledige bedrag. Je ontvangt na inschrijving een betalingsverzoek van ons.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.