Wie zijn wij?

Cicogna Kraamzorg is een relatief klein en persoonlijk bureau voor kraamzorg  in de regio Zuid-Limburg  en Midden-Limburg. Ook de grensgebieden van België en Duitsland horen nog bij ons verzorgingsgebied. Ons team bestaat uit ongeveer 40 ervaren, gediplomeerde kraamverzorgenden die jou met raad en daad bijstaan in je kraamtijd. Vergoeding vindt plaats vanuit de basisverzekering

Cicogna Celebrate Life:

Jouw coach
Wij proberen ervoor te zorgen dat je de hele kraamtijd dezelfde kraamverzorgende hebt. Dat is vertrouwd en des te prettiger! Je wordt optimaal begeleid bij de zorg voor je baby. Jouw coach zorgt ervoor dat je aan het eind van de kraamperiode alle kennis en praktische tips in huis hebt om de zorg voor je kindje zelf op je te nemen. Ook de begeleiding bij het geven van borstvoeding hoort hier natuurlijk bij.

Jouw genieten
Onze kraamzorg is optimaal afgestemd op jouw persoonlijke wensen en thuissituatie. Door onze kleinschalige manier van werken en persoonlijke betrokkenheid wordt jouw kraamperiode een periode van echt genieten.

Vertrouwde warmte
Het krijgen van een baby is een lifetime event en gaat gepaard met vragen en onzekerheden. Onze kraamverzorgenden zijn deskundig op hun vakgebied en worden meerdere keren per jaar bijgeschoold, zodat zij je kunnen voorzien van alle juiste informatie en zorg.  Daarnaast zijn wij 24 uur per dag bereikbaar, ook voor vragen na de kraamperiode.

Heerlijke rust:
Onze kraamverzorgende ontlast en ontzorgt, waardoor je als moeder tot rust kunt komen en kunt herstellen van de bevalling. Ook de overige leden van het gezin worden door ons niet vergeten!

Cicogna Plus
Naast alle verplichte scholingen ( zoals borstvoeding, EHBO en assistentie bij acute situaties tijdens de bevalling),  volgen onze kraamverzorgenden ook extra scholingen, zodat we kraamzorg met een Plus kunnen bieden:

Babymassage tijdens de kraamtijd
als je het leuk vindt kan de kraamverzorgende je een introductie babymassage aanbieden in het kraambed. Een heerlijke manier om in contact te komen met je kindje en zeker aan te bevelen bij papa’s.

Roterend verzorgen
door je kindje op een bepaalde manier te dragen en te verzorgen, zul je merken dat je kindje meer basisveiligheid ervaart, zich meer kan ontspannen en daardoor soms ook minder huilt. Onze kraamverzorgenden doen je voor het moet.

Dunstan Babytaal
wij zijn zijn in het bezit Dunstan babytaal certificaat voor kraamzorg! Daarmee zijn we de tweede kraamzorginstelling in Limburg. Onze kraamverzorgenden leren je hoe je je kindje beter leert begrijpen, door te kijken naar je kindje, te luisteren naar de huiltjes, en deze op de juiste manier te interpreteren.

Klik hier om je direct in te schrijven of neem contact  met ons op voor vragen of extra informatie.