Jouw Cicogna team

Het hele team van Cicogna werkt met persoonlijke aandacht, plezier en passie. Onze kraamverzorgenden geven de zorg afgestemd op jouw persoonlijke situatie. Wij maken van jouw kraamtijd een fijne en ontspannen tijd. Wij zorgen en ontzorgen zodat je alle tijd krijgt om te wennen aan je (nieuwe) rol als ouder. Door het geven van voorlichting, praktische tips en adviezen zorgen we ervoor dat je aan het einde van de kraamtijd zelfstandig, met genoeg kennis en zelfvertrouwen voor jouw baby kunt zorgen.

Onze intakers

Onze intakers komen op huisbezoek om uitgebreid te vertellen over de kraamperiode, om de wensen en verwachtingen alvast zo goed mogelijk op elkaar af te kunnen stemmen en natuurlijk om al je vragen te beantwoorden.

Onze planners

Onze planners zitten 24/7 voor je klaar om assistentie bij je bevalling of kraamzorg in te zetten als je baby geboren wordt.

Onze Kraamverzorgende

Onze Kraamverzorgende geven de allerbeste zorg afgestemd op jouw persoonlijke situatie. Zij maken van jouw kraamperiode een fijne en ontspannen tijd waarin ze zorgen en ontzorgen zodat jij alle tijd krijgt om te wennen aan je (nieuwe) rol als ouder. Door het geven van voorlichting, praktische tips en adviezen zorgen zij ervoor dat je aan het einde van de kraamtijd zelfstandig, met genoeg kennis en zelfvertrouwen voor jouw baby kunt zorgen.

Onze medewerkers

Wat klanten zeggen

Klanten beoordelen ons met een 9.0 / 10

7 maart 2022

Wat hebben wij een heerlijke kraamweek gehad dankzij Anne-Marie en Miriam! Toen we thuis kwamen heeft Anne-Marie ons veel bruikbare informatie en tips gegeven en gezorgd dat we de eerste nacht met z’n drieën goed doorkwamen. Ook op de overige dagen hebben we veel steun en hulp gekregen van de dames, zodat we steeds beter onze draai vonden. Het was een drukke eerste week, maar ook een heerlijke week waarin we met z’n drieën hebben genoten! Thanks ladies!

17 december 2021

Net als bij onze oudste dochter Sophie was Shelly ook nu weer onze kraamhulp. Wat ontzettend fijn dat deze lieve kraamhulp en vriendin wederom onze kraamtijd bij ons mocht doorbrengen. Deze keer was misschien wel extra speciaal, omdat Shelly ook de peettante is van Saar ? en grote zus Sophie graag hielp. Dank je wel Shelly en Cicogna voor onze fijne kraamtijd.

22 oktober 2021

Op 1 september jl. zijn wij trotse ouders geworden van ons 2e wondertje Tieme. Wij hadden het genoegen om kennis te maken met Caroline en Tiny. Het beste duo dat je je maar kunt wensen tijdens de kraamperiode!! We hebben nog veel mogen leren van de dames. Ook de manier waarop ze met ons dochtertje omgingen, speelden, bakten en bij alles betrokken was heel fijn!! Echt een top duo ? dames nogmaals hartstikke bedankt!!! (Helaas geen foto gemaakt met Tiny en Tieme, maar wel van Carolien en Tieme)

Wil jij ook deel van ons team zijn? Kom dan bij ons werken.

Vacatures bekijken