Hechten met je kindje

We geven jou en je partner alle ruimte om op een fijne en rustige manier kennis te maken met je kindje. Onze kraamverzorgenden zorgen en ontzorgen zodat je zelf de rust hebt om je volledig met je kindje bezig te houden. De kraamverzorgende plant in overleg met jullie de zorg, dus: zorg op maat en aangepast aan jullie persoonlijke wensen!

> Ontwikkelingsgerichte zorg | Onze kraamverzorgende leert jullie je kindje te verzorgen en te ondersteu­nen in zijn ontwikkeling. Zij leert jullie hoe je je kindje kunt leren kennen en laat jullie kennismaken met Dunstan Babytaal en babymassage. Door deze ‘ontwikelingsgerichte zorg’ zal jullie kindje zich veilig en geborgen voelen en minder stress ervaren. Onderdelen van deze ontwikkelingsge­richte zorg zijn; huid-op-huid contact, rust- en regelmaat, prikkelvermin­dering en ‘rond’ verzorgen en dragen.

> Wij zijn een Dunstan gecertificeerde instelling, wat betekent dat jullie in de kraamweek kennis maken met de Dunstan Babytaal. Een manier om aan de hand van 5 huilgeluidjes, je kindje beter te leren begrijpen.

> Een fijne manier om kennis te maken met je kindje kan babymassage zijn. Wil je hier meer over weten of dit eens proberen, vraag het je kraamverzorgende. Zij kan je dat leren.

> De kraamverzorgende geeft je allerlei tips en trucs op het gebied van fles‐en borstvoeding zodat je alle handvaten krijgt om de voedingsmomenten vlot en fijn te laten verlopen.

Spreekt het bovenstaande je aan, dan nodigen we je van harte uit om contact met ons op te nemen voor meer informatie of direct inschrijven kan natuurlijk ook.

Cicogna Kraamzorg verwelkomt 4000e baby