Het hele team van Cicogna werkt met persoonlijke aandacht, plezier en passie. Hierbij geven onze kraamverzorgenden de allerbeste zorg afgestemd op jouw persoonlijke wensen en behoeften. Wij maken van jouw kraamtijd een fijne en ontspannen tijd. Hierbij zorgen en ontzorgen wij jou zodat je alle tijd krijgt om te wennen aan je (nieuwe) rol als ouder.

Ontwikkelingsgerichte zorg Onder professionele en liefdevolle begeleiding van onze kraamverzorgende leer je je kindje zelf te kunnen verzorgen en te ondersteunen in de ontwikkeling. Onderdelen van deze ontwikkelingsgerichte zorg zijn:

Huid-op-huidcontact

Rust en regelmaat

Prikkelvermindering

Goede hechting met je baby

Basisbevestigend dragen

Roterend verzorgen

Je baby voeden–Waardevol en Natuurlijk

Of je nu borstvoeding of flesvoeding geeft; het voeden van je baby is een waardevol moment van liefde en geborgenheid.

Dunstan Babytaal; Wij laten je in de kraamweek kennismaken met de Dunstan babytaal. Een manier om aan de hand van 5 huilgeluidjes, je kindje beter te leren begrijpen.

Babymassage; Een fijne manier om kennis te maken met je kindje kan babymassage zijn. Wil je hier meer over weten of dit eens proberen, vraag het je kraamverzorgende. Zij kan je dat leren.

De kraamverzorgende geeft je allerlei tips en trucs op het gebied van fles‐en borstvoeding zodat je alle handvaten krijgt om de voedingsmomenten vlot en fijn te laten verlopen.

Spreekt het bovenstaande je aan, dan nodigen we je van harte uit om contact met ons op te nemen voor meer informatie of direct inschrijven kan natuurlijk ook.