Van harte gefeliciteerd!

Je partner, vriendin, vrouw is zwanger. De zwangerschap zal voor jou aan de zijlijn wat minder intensief beginnen dan voor haar. Jij voelt je nog niet zwanger, hebt geen lichamelijke signalen die er op duiden dat er nieuw leven groeit en je hebt ook geen fysieke klachten.

Het zwangerenportaal

Leuk voor zowel partner als zwangere

De aandacht gaat vaak uit naar de zwangere en het aanstaande kind en pas daarna naar jou. Meestal is dat geen probleem. Toch is het fijn als ook jij af en toe rechtstreeks informatie krijgt. Bijvoorbeeld over wat normaal is, hoe jij kan helpen, wat je kan verwachten en meer.

Daarom werkt Cicogna Kraamzorg samen met het zwangerenportaal. Door een account aan te maken krijg je wekelijks een mail met belangrijke algemene informatie rondom zwanger zijn en lees je wat jou en je partner allemaal te wachten staat per zwangerschapsweek.

Als je hier gebruik van zou willen maken, ga dan naar onderstaande link en doorloop het aanmeldproces. Omdat de veiligheid van jouw gegevens erg belangrijk is werkt zwangerenportaal met een uitgebreid aanmeldproces waarin ze vragen om je e-mail adres te bevestigen en je mobiele nummer. Hiermee zorgen ze ervoor dat ze zeker weten dat jij het bent. Bij de laatste stap kan je jezelf koppelen aan onze organisatie. Ter informatie; je gegevens worden niet gedeeld met derden.

 Een account aanmaken kan via:  https://id.zwangerenportaal.nl/signup

 

Tijdens de zwangerschap ontvang je, iedere eerste dag van een nieuwe week, een mailtje van het zwangerenportaal met het laatste nieuws rondom de zwangerschap. Om deze informatie te kunnen en blijven ontvangen is het volgende verstandig; Voeg (info@zwangerenportaal.nl) toe als ‘veilige afzender’ bij je contactpersonen/adresboek.